Færge til Samsø

Tag færgen til Samsø fra Sjælland eller Jylland

Via færgefart kan du komme til Samsø fra både Sjælland og Jylland. Allerede på færgen indfinder roen sig, og du mærker den skønne stemning, som er så kendetegnende for hele øen. Det betyder også, at dine forventninger til Samsø er helt i top, idet du forlader færgen. Læs mere om de forskellige færgefarter nedenfor.

Færge fra Kalundborg til Ballen

Fra Sjælland sejler der en færge  som hedder M/F Kanhave og den sejler fra Kalundborg til Ballen, som ligger på Samsøs sydlige del. Det er Samsølinjen, som står for denne færgefart, og du kan finde al information om afgange og priser her

Færge fra Hou til Sælvig

Fra Jylland sejler færgen M/F Isabella til Samsø og den sejler fra Hou til Sælvig. Det er Samsø Rederi der står for denne færgefart og du kan læse mere om priser og afgange ved at klikke her


Færgen fra Jylland

På ruten Jylland - Samsø sejler "M/F Isabella", som er en såkaldt DoubleEnder færge med plads til ca. 160 personbiler og maks. 600 personer. Nyd overfarten på 60 minutter indendørs eller udendørs på færgen.


Færgen fra Sjælland

På ruten Sjælland - Samsø sejler M/F Kanhave som er en såkaldt DoubleEnder færge med plads til ca. 90 personbiler og maks. 600 personer. Turen, som tager 1 time og 15 minutter, kan nydes i flere hyggelige saloner og på det udendørs soldæk.