Færge fra Sjælland (Kalundborg til Ballen)

Fra Sjælland sejler færgen til Samsø fra Kalundborg og M/F Kanhave - som den hedde - sejler til Ballen, som ligger på Samsøs sydlige del. Det er Samsølinjen, som står for færgefart, og du kan finde al information om afgange og priser her.

På ruten Sjælland - Samsø sejler M/F Kanhave som er en såkaldt DoubleEnder færge med plads til ca. 90 personbiler og maks. 600 personer. Turen, som tager 1 time og 15 minutter, kan nydes i flere hyggelige saloner og på det udendørs soldæk.

Det er altid en god ide at booke plads på Samsølinjen mellem Kalundborg og Ballen, uanset hvordan du rejser. Det gøres nemt og hurtigt online på www.samsoelinjen.dk, hvor du kan betale med det samme.

Når du kommer til havnen så kør frem til check-in automaten, scan stregkoden på billetten eller tast booking nummer ind på skærmen og bekræft antal personer.
Herefter bliver der udskrevet en kvittering med henvisning til, hvilken opmarchbane du skal køre til.

Seneste mødetid ved checkin er 10 minutter før afgang.

Tryk på hjælp knappen, og hvis du er i tvivl om noget, så hjælper vi gerne.

På www.samsolinjen.dk kan du læse alt der er nødvendigt med hensyn til Samsølinjens sejlplan, priser og afgange, men du er naturligvis også velkommen til at ringe til dem på tlf. 70 25 10 25, hvis du er i tvivl om noget.