Færge fra Jylland (Hou og Sælvig)

På ruten Jylland - Samsø sejler "M/F Isabella", som er en såkaldt DoubleEnder færge med plads til ca. 160 personbiler og maks. 600 personer. Nyd overfarten på 60 minutter indendørs eller udendørs på færgen.

Det er altid en god ide at booke plads på færgen M/F Isabella, som sejler mellem Hou og Sælvig, uanset hvordan du rejser. Nemmest og hurtigst er, at klare det selv online på www.tilsamsoe.dk

Når du ankommer til Hou havn, så kør hen til check-in automaten, scan den stregkode der står på billetten eller tast dit bookingnummer ind på skærmen og bekræft hvor mange personer, der skal med færgen. Herefter får du en kvittering, som også fortæller, hvilken opmarchbane du skal køre til.

Husk at checke ind senest 10 minutter før afgang.

Tryk på hjælp knappen hvis du er i tvivl om noget, så hjælper de gerne.

Du finder meget mere info om M/F Isabella på www.tilsamsoe.dk, blandt andet vigtige ting som priser og afgange, men du kan også ringe til Samsø Rederi på tlf. 7022 5900, hvis du har spørgsmål til færgefarten mellem Hou og Samsø.

 

Passagerfærge fra Jylland (Aarhus og Sælvig)

På ruten Aarhus - Sælvig sejler hurtigfærgen "M/F Lilleøre". Færgen har plads til 300 passagerer og 75 cykler. Hurtigfærgen lægger til i Aarhus ved Dokk1, midt i Aarhus centrum. Det er kun 100 meter fra letbanen. Byens attraktioner, cafeer og gågaden er indenfor gåafstand. 

Faciliteter ombord
Ombord er det muligt at nyde en kop kaffe og lidt mad, samt bruge færgens trådløse internet. Der er let adgang for kørestole.

Booking af billetter
Man kan købe billet online på www.tilsamsoe.dk eller trække en billet i automaten på havnen, for mere information om priser og afgange, kan man ringe til Samsø Rederi på tlf. 7022 5900 eller se deres hjemmeside www.tilsamsoe.dk