1. Hvem er ansvarlig for forvaltningen af mine oplysninger?

Samsø Feriehusudlejning (herefter benævnt "vi", "os" eller "vores"), som er en del af Awaze-koncernen, er dataansvarlig og ansvarlig for de personoplysninger, vi har om dig.

Dette er vores meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger, og den forklarer, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende love om beskyttelse af personlige oplysninger og databeskyttelse. Vi reviderer løbende vores meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger og vil offentliggøre eventuelle opdateringer på vores websted.

Denne fortrolighedserklæring gælder kun for os, så hvis du linker til andre websteder, bør du læse deres egne fortrolighedserklæringer.

2. Hvilke oplysninger indsamler vi?

Bookinger og forespørgsler om bookinger

Hvis du foretager eller anmoder om en booking, indsamler vi oplysninger såsom dit navn, kontaktoplysninger, betalingsoplysninger, bookingoplysninger og eventuelle yderligere oplysninger, som vi har brug for for at kunne opfylde dine specifikke krav. Du kan også give disse oplysninger om personer, der rejser med dig. Vi indsamler disse oplysninger direkte fra dig, de rejsende i dit selskab eller en tredjepart, som du har booket gennem.

Udlejning og forespørgsler om udlejning

Hvis du udlejer din feriebolig hos os eller stiller spørgsmål om vores udlejningstjeneste, indsamler vi oplysninger såsom dit navn, kontaktoplysninger, bankkontooplysninger og oplysninger om den feriebolig, du ønsker at udleje. Vi indsamler disse oplysninger direkte fra dig eller fra en person, der har henvist dig til os.

Det er et kontraktmæssigt krav, at du giver os de oplysninger, der er nævnt i de to ovenstående afsnit, for at kunne foretage en booking eller udleje din ejendom, og hvis du ikke giver os disse oplysninger, kan vi muligvis ikke levere tjenesten.

Cookies

Vi indsamler automatisk oplysninger fra cookies og andre lignende teknologier (samlet benævnt "cookies"), f.eks. hvilke af vores websider du besøger, din IP-adresse, navnet på din computers operativsystem, den type webbrowser du bruger, samt åbning og klik på e-mails. For yderligere oplysninger, se venligst afsnit 4.

 

3. Hvorfor bruger vi dine oplysninger?

De(n) grund(er), vi bruger dine oplysninger til (som er beskrevet i nedenstående tabel), varierer afhængigt af dit forhold til os. Vi sikrer, at mindst et af følgende retsgrundlag er gældende, når vi bruger dine oplysninger:

  • Vi har brug for at behandle dem for at opfylde eller indgå en kontrakt med dig
  • Vi har dit samtykke til at bruge det
  • Vi har brug for at bruge dem for at overholde en juridisk forpligtelse
  • Vi har brug for at bruge dem til at varetage vores eller en tredjeparts legitime interesser, og dine interesser og grundlæggende rettigheder er ikke tilsidesat

 

For at behandle særlige kategorier af personoplysninger skal vi have yderligere begrundelse for at gøre det og kun bruge dem, hvis vi har dit udtrykkelige samtykke, hvis du har offentliggjort oplysningerne, i forbindelse med retskrav, eller hvis det er nødvendigt af hensyn til væsentlige offentlige interesser.

 

Formål med behandlingen

Lovligt grundlag for behandling

Legitim interesse (hvor det er relevant)

For at gennemføre og administrere din booking og relaterede anmodninger (hvis du booker en ferie)

Kontrakt

Samtykke

Legitim interesse

Opbevaring af registreringer og god kundeservice

Til at annoncere din feriebolig, overføre betalinger til dig og levere relaterede supporttjenester (hvis du udlejer din feriebolig gennem os)

 

Kontrakt

Legitime interesser

Opbevaring af registreringer og god kundeservice

Til statistiske formål

Legitime interesser

Evaluering af vores tjenester

Til at tilpasse gentagne besøg på vores websteder

Samtykke

 

Til at udføre markedsføringsaktiviteter - ud over at sende vores nyhedsbrev bruger vi også data om dine bookinger, søgeadfærd, indstillinger på vores websted, favoritter og din interaktion med vores nyhedsbrev til at vise relevante, personlige reklamer på websteder og sociale medier.

 

Legitime interesser

Samtykke

finde ud af, hvilke af vores tjenester du kan være interesseret i, og fortælle dig om dem

At håndtere forespørgsler og klager fra kundeservice

Legitime interesser

Forbedring af vores service og løsning af problemer

For at føre optegnelser over din kommunikation med os, herunder opkaldsoptagelser

Legitime interesser

Forbedring af vores service, uddannelse af personale og registrering af data

For at administrere din deltagelse i vores konkurrencer og andre salgsfremmende aktiviteter

Samtykke

 

At bede dig om at skrive en anmeldelse om den indkvartering og/eller de tjenester, der er blevet leveret

Legitime interesser

 

Forståelse af opfattelsen af vores virksomhed og forbedring af vores tjenester

Til at sende servicemeddelelser, f.eks. opdateringer af vores vilkår og betingelser

Legitime interesser

Holde vores kunder opdateret

For at overholde en retlig forpligtelse, proces eller anmodning

Juridisk forpligtelse

 

 

For at håndhæve vores bookingbetingelser og andre aftaler, herunder undersøgelse af eventuelle overtrædelser

Kontrakt

Legitime interesser

Beskyttelse af vores virksomhed

For at opdage eller forhindre kriminalitet, herunder svig

Juridisk forpligtelse

Legitime interesser

Beskyttelse af vores virksomhed og kunder

Bistand til retshåndhævende myndigheder og offentlige organer

For at løse sikkerhedsmæssige eller tekniske problemer

Kontrakt

Legitime interesser

Beskyttelse af vores virksomhed og kunder

 

For at beskytte vores rettigheder, ejendom eller sikkerhed for os, vores brugere, boligejere, kunder, medarbejdere, entreprenører, tredjepart eller offentligheden

Juridisk forpligtelse

Kontrakt

Legitime interesser

Beskyttelse af vores virksomhed, kunder, tredjeparter og offentligheden

Til at teste, udvikle og forbedre vores tjenester

Legitime interesser

Forbedring af vores virksomhed

For at etablere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder

Legitime interesser

Beskyttelse af vores virksomhed

 

 

  1. Cookies

Cookies er små tekstfiler, der placeres på din enhed. Vi bruger cookies til at forbedre dit besøg, evaluere og måle brugen af hjemmesiden og interaktioner med vores e-mails og udvikle vores tjenester. Cookies bruges også af os og af tredjeparter til at vise dig personlige reklamer.

 

Vi bruger følgende kategorier af cookies:

  • "Strengt nødvendige" cookies til at sikre funktionaliteten af dette websted. Disse cookies er nødvendige for at gøre det muligt for brugerne at bevæge sig rundt på dette websted og bruge dets funktioner.
  • "Performance"-cookies, der indsamler oplysninger om, hvordan brugerne navigerer på dette websted, f.eks. hvilke sider brugerne oftest besøger. De identificerer, hvordan brugerne interagerer med vores websted, finder ud af, hvilke sider der synes at holde folk tilbage, hvilke sider der ikke bruges ofte, hvilke sider der tager lang tid at indlæse, hvilke sider brugerne har en tendens til at besøge og i hvilken rækkefølge. Alt dette hjælper os med at forbedre og udvikle vores websted for at forsøge at gøre det mere anvendeligt, når en bruger besøger os igen i fremtiden.
  • "Funktionalitets"-cookies, som gør det muligt for dette websted at huske de valg, du foretager. Det kan f.eks. være den sidste dato, du har søgt efter, eller den sidste ferie, du har set.
  • "Targeting eller reklame"-cookies, der bruges til at levere personlige reklamer. Disse cookies bruges også til at begrænse antallet af gange, en bruger ser en reklame, til at overvåge, hvilken reklamekilde der har ledt en bruger til vores websted, og til at hjælpe med at måle effektiviteten af reklamekampagnen.

 

Ved at klikke på "Accepter" giver du dit samtykke til vores brug af cookies. Du kan til enhver tid blokere specifikke eller alle cookies fuldstændigt ved at ændre browserindstillingerne på din enhed. Placeringen af disse indstillinger afhænger af den browser, du bruger. Varigheden af hver enkelt cookie kan også findes i dine browserindstillinger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du blokerer nogle cookies, kan der være funktioner og tjenester, som du ikke vil kunne bruge på hjemmesiden.

 

Du kan finde flere generelle oplysninger om cookies og om, hvordan du deaktiverer dem via din browser, på allaboutcookies.org. Kontakt os (se afsnit 9), hvis du har spørgsmål om de cookies, der anvendes på dette websted.

 

 

  1. Bevarelse

Vi har opbevaringsperioder for at sikre, at dine oplysninger kun opbevares, så længe de er nødvendige til de relevante formål, i overensstemmelse med relevante industristandarder eller for at opfylde lovkrav. Når dine oplysninger ikke længere er nødvendige, sørger vi for, at de bortskaffes eller slettes på en sikker måde eller anonymiseres, så de ikke længere kan henføres til dig.

 

  1. Tredjeparter

Vi kan dele dine oplysninger med:

  • andre medlemmer af Awaze-gruppen og deres tjenesteudbydere;
  • ejere af eller agenter for ferieboliger (hvis du foretager en reservation af en feriebolig);
  • personer, der lejer en bolig hos dig (hvis du er ejer af en feriebolig);
  • udbydere af kredit-/debitkort og betalingstjenester;
  • tredjepartstjenesteudbydere (f.eks. it- og supporttjenester, markedsføringstjenester, feriesteder, administrationsselskaber);
  • statslige organer, regulerende myndigheder og andre myndigheder
  • tredjeparts bookingpartnere
  • virksomheder med kundeanmeldelser
  • tredjeparter, som vi måtte vælge at sælge, overføre eller fusionere dele af vores aktiver eller virksomhed til eller med, og virksomheder, som vi erhverver eller fusionerer med
  • tredjeparter, som du har givet os tilladelse til at tale med
  • professionelle rådgivere, herunder bankfolk, advokater, revisorer, revisorer, revisorer og forsikringsselskaber, som leverer tjenester til os

 

Tredjeparter er forpligtet til at behandle dine personlige oplysninger i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen. Når en tredjepart handler på vores vegne, tillader vi ikke, at de bruger dine oplysninger til deres egne formål, og vi sikrer, at de har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads for at beskytte dine oplysninger.

 

  1. Hvor bliver mine data sendt hen

Vi kan sende dine oplysninger uden for EU for at hjælpe med at levere vores tjenester. Vi overfører kun dine oplysninger uden for EU, hvis en af de følgende sikkerhedsforanstaltninger er på plads:

  • en afgørelse om tilstrækkelighed, eller
  • standardkontraktklausuler og om nødvendigt supplerende foranstaltninger

 

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om den gældende overførselsmekanisme, bedes du kontakte os (se vores kontaktoplysninger i afsnit 9).

 

  1. Dine rettigheder med hensyn til dine personoplysninger

Under visse omstændigheder har du ret til at:

  • anmode om adgang til dine personlige oplysninger, herunder at give dig en kopi af de personlige oplysninger, du har ret til;
  • anmode om, at vi retter eventuelle unøjagtigheder i dine personoplysninger eller tilføjer relevante oplysninger, hvis de personoplysninger, vi har, er ufuldstændige;
  • anmode om sletning af dine personoplysninger, hvis vi ikke har nogen god grund til at opbevare dem;
  • gøre indsigelse mod den måde, vi bruger dine personlige oplysninger på, hvis vi baserer os på legitime interesser eller bruger dem til direkte markedsføring;
  • anmode om, at vi begrænser den måde, vi bruger dine personoplysninger på
  • anmode om, at vi sender dig eller en tredjepart en kopi af de personoplysninger, som vi har om dig, i et almindeligt anvendt format;
  • trække dit samtykke tilbage, hvis du er afhængig af det for at behandle dine oplysninger

 

Hvis du ønsker at udøve en af disse rettigheder, bedes du kontakte os (se vores kontaktoplysninger i afsnit 9).

 

  1. Kontakt med os

Hvis du har spørgsmål om vores meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger eller ønsker at udøve dine rettigheder, bedes du skrive til os på:

 

info@samsoferiehus.dk.

 

Du har også ret til at henvende dig til en tilsynsmyndighed, som er Datatilsynet i Danmark.