Overnatning på Samsø

Se Samsø helt tæt på

Overnatning på Samsø

Er du træt af hverdagens trummerum? Skærer byens larm dig i ørerne, og kunne du efterhånden godt bruge en pause? Tag en overnatning på naturskønne Samsø! Her er masser at lave på en enkelt dag for par eller hele familien. Du kan også nyde stilheden i et lækkert sommerhus og bare sidde og slappe af foran en pejs eller i en dejligt hed sauna. Når du overnatter på Samsø, bestemmer du helt selv, hvordan din ferie skal foregå!

Samsø Feriehusudlejning byder på masser af forskellige ferieboliger, så alle kan få en dejlig ferie på Samsø. Hos os kan du vælge imellem de dejligste sommerhuse og ferielejligheder, og du kan også nemt sortere visse boliger fra, så du for eksempel kun ser de mest børnevenlige sommerhuse eller kun kan vælge mellem sommerhuse med egen spa. Det er også tilladt at medbringe husdyr i flere af vores ferieboliger, så længe de har ikonet, der siger ”husdyr tilladt”.

Oplevelser og aktiviteter, som kan nås på én dag

Stort set alle aktiviteter på Samsø kan nås på én dag, så det er virkelig et spørgsmål om, hvad I har lyst til at lave på jeres ene feriedag. Samsø er hjem til de famøse Samsø-kartofler, og derudover har øen også fantastiske jordbær og asparges. Er I afsted til overnatning på Samsø på den rette tid af året, vil en tur til et af de lokale spisesteder absolut være tiden værd, så I kan prøve rigtig samsøsk gastronomi. Tag en tur forbi Samsø Bryghus i Nordby eller Samsø Madsnedkeri i Tranebjerg, og få en kulinarisk oplevelse.

Samsø er et fantastisk landskab til cykelture og vandreture, hvor I selv kan bestemme tempoet. Vil I gerne ud på vandet, kan I tage en tur med MS Tunø og se sæler. Nørreskiftegaard Islandsheste Samsø tilbyder rideture for alle aldre på deres flotte islandske heste, og i Permelille kan I tage forbi Falkecenter Samsø og lære denne smukke fugl lidt bedre at kende.

En rolig dags ferie i det bedste selskab

Er I ikke i humør til en mere aktiv overnatning på Samsø? Det er absolut muligt bare at blive hjemme i jeres feriebolig og nyde hinandens selskab og den særlige ro, som er at finde på Samsø. Tag de dejlige Samsø-kartofler og en bakke søde jordbær med hjem til sommerhuset, og lav mad sammen. Herefter kan I spille brætspil eller blot sidde og snakke til langt ud på aftenen, mens lyden af bølgerne og træerne summer af stille liv omkring jer.

Til børnene

Foruden et sommerhus med god legeplads og kort afstand til stranden, er der rigeligt med aktiviteter, som børn kan fornøje sig med – enten alene eller sammen med forældrene – når I nyder en overnatning på Samsø sammen. Samsø Labyrinten er verdens største labyrint med masser af aktiviteter for hele familien. En tur forbi denne vil både være lærerig og underholdende!

Har børnene nærmest uanede mængder af energi? En tur forbi Samsø Skatepark vil måske være lige sagen! Her er plads til alle aldre og alle niveauer af ekspertise på skateboard – også begyndere. Her er ledges, quarterpipes og bumps, og skateparken er designet af specialister. En overnatning på Samsø kan være både sjov og lærerig for børn, da mange af aktiviteterne, såsom Falkecenteret, Naturskolen og Landkrabben, lærer børn at eksistere i samarbejde med naturen. Her kan børn lære mere om alt til lands, til vands og i luften!

Se Samsø helt tæt på

Folkefærdet på Samsø hedder samsinger. Samsingerne er et godmodigt folk med en kultur, der er rig på god mad af fantastiske råvarer og en underskøn natur. Samsø er, taget i betragtning af at det ligger i Danmark, en overvejende skyfri ø, så når solen skinner, skinner den virkelig igennem! De særegne områder på øen gemmer alle sammen på særlige perler, såsom Nordby Bakker i Nordby, en smuk strand i Mårup, og selvfølgelig har hver landsby sin helt egen historie. Landsbyerne ligger overraskende tæt, især på den sydlige del af Samsø, hvor der er knap to kilometer mellem hver by.

Alternative ophold på Samsø

Er en overnatning på Samsø ganske enkelt for lidt tid? Ønsker du en længere ferie uden for højsæsonen, har vi et ganske særligt tilbud, som hedder miniferie. En miniferie på Samsø varer tre til fem dage, og du får god rabat på dit ophold. Så kan du få pusten fra stress og jag og vende tilbage til din hverdag med fornyet energi og gode ferieminder.

Du er selvfølgelig også velkommen i højsæsonen! I vores kategorier kan du vælge præcis den type sommerhus eller ferielejlighed, som du tænker, vil være perfekt til netop din overnatning på Samsø eller længere ferie. Vi tilbyder sommerhuse med plads til helt op til 18 personer, men selvfølgelig også mindre huse til fire eller seks personer. Vi har sommerhuse, som er perfekte til familierne med små børn, sommerhuse, hvor husdyr er tilladt, og vi har selvfølgelig også sommerhuse med havudsigt.

I tvivl? Vi er her for at hjælpe

Sidder du og ser alle de gode sommerhuse igennem, men når at komme i tvivl om en overnatning på Samsø passer dine ferieønsker? Vi vil hjertens gerne hjælpe over e-mail eller telefon. Kontakt os via e-mail på info@samsoferiehus.dk eller ved at ringe til telefonnummer +45 86 59 00 80. Du kan også komme forbi vores fysiske kontor i Tranebjerg!