Årstiderne på Samsø

Tag i sommerhus i påsken på Samsø

Ønsker du at nyde påsken i et dejligt sommerhus på Samsø? Hos Samsøferiehus kan du leje et indbydende sommerhus i påsken og tilbringe højtiden i hyggeligt selskab og rolige omgivelser. Vi har feriehuse rundt om på hele øen, hvor du finder masser af idyl og unikke omgivelser og ikke mindst godt med bekvemmelighed og kvalitet i boligerne. Så hvad venter du på? Tag et smut til Samsø i påsken, og book dit sommerhus med det samme lige her hos os.

Tilbring din påskeferie på Samsø i et hyggeligt sommerhus

Påskeferien er for mange en længe ventet højtid, hvor du kan få et tiltrængt afslappende afbræk fra hverdagen, og tilbringe lidt kvalitetstid sammen med familie eller venner. Trænger du også til en miniferie i andre omgivelser, end du plejer? Så kan det være, at en påskeferie på Samsø er lige det pusterum, du har brug for. 

Hos Samsøferiehus har vi en lang række idylliske og skønne sommerhuse fordelt over mange forskellige områder på Samsø, fra nord til syd. Hvert område har sin særlige charme og skønne omgivelser, og du har god mulighed for at leje et sommerhus i påsken, der passer til lige det, du leder efter. Vi har sommerhuse tæt på både natur og by samt med forskellige faciliteter til dine ønsker og behov, heriblandt med muligheden for at vælge et sommerhus med spa, swimmingpool, sauna eller havudsigt. Dét er lig med skøn selvforkælelse og afslapning i påskeferien.

Hvorfor tilbringe påskeferien på Samsø?

For mange er påske lig med hyggeligt samvær, masser af ro og idyl og i mange tilfælde også en lækker påskefrokost. Til alt dette er Samsø et oplagt sted at tage hen i påsken. Det er i denne periode, at naturen igen begynder at vise sig frem, dyrene gør sig klar til at komme på græs igen og både spisestederne, de lokale butikker samt attraktionerne og aktiviteterne åbner op for gæster igen. Der er med andre ord en masse at give sig til, når du tager i sommerhus i påsken på Samsø - også for børnefamilierne, hvor du generelt finder mange gode oplevelser i børnehøjde. Et sikkert hit er som regel et besøg hos Samsø Falkecenter eller Samsø Labyrinten, der er verdens største permanente labyrint. 

Påsken er typisk den periode, hvor påskeliljerne for alvor begynder at springe frem i skovbunden, og hvor resten af naturen også begynder at vise flere grønne og flotte farver. På Samsø fylder naturen en hel del, og du har derfor god mulighed for at komme ud og plukke påskeblomster, atter fornemme solens varme og tilbringe kvalitetstid sammen i flotte, spirende naturskønne omgivelser. Du har selvfølgelig også mulighed for at nyde de første par solskinsdage på sommerhusets terrasse og mærke foråret i luften, mens I for eksempel slapper af, nyder en kop varm kaffe, te eller kakao eller laver påskedekorationer. 

Samsø byder på ægte påskestemning

På Samsø er den lokale befolkning vil med påske, og det afspejler sig både i pynten og de særlige traditioner, du finder på øen. Samsø har en helt speciel tradition til påske med at trille æg. Traditionen går ud på at koge æggene med forskellige blade, vintergækker og krokusser eller male dem i hånden - og alle kan være med, både store som små. Påskesøndag kan du så tage til Nordby Bakker - enkelte finder en bakke på sydøen - og laver en konkurrence om vis æg, der kan trille længst.

Hvis vejret tillader det, kan du også frokostkurv med og gøre det til en skøn picnic - og om ikke andet altid en kande varm kaffe eller te med. Det er så sandelig en hyggelig og anderledes Samsøtradition, som du bør opleve. Og du vil helt sikkert fornemme den særlige påskestemning, der er på øen. 

Lej et sommerhus i påsken hos Samsøferiehus

Hos Samsøferiehus finder du sikkert et dejligt sommerhus til påsken, der falder i lige din smag. Hvis I skal afsted på en børnevenlig påskeferie på Samsø, kan du med fordel tage et kig på vores børnevenlige sommerhuse med gode muligheder for, at børnene kan lege og gynge. Skal I et større antal afsted sammen, har vi flere hyggelige sommerhuse til større familier og grupper, hvor der er rigeligt med plads til jer alle - helt op til 18 personer under samme tag. 

Er det i stedet en firbenet ven, der skal være plads til i sommerhuset? Så har vi også hundevenlige sommerhuse, hvor din kære vovse er mere end velkommen. Med andre ord har vi højst sandsynligt et sommerhus i påsken, der passer til dine behov.
Har du spørgsmål til vores sommerhuse på Samsø, eller har du brug for inspiration til, hvad du kan lave i din påskeferie her? Hos Samsøferiehus er vi tilstede lokalt og har derfor et indgående kendskab til øen og dens mange skønne oplevelser, der gemmer sig rundt omkring. Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os. For os handler det blot om, at du får den bedst mulige påskeferie i sommerhus på Samsø.